Het Atelier 34zéro kondigt met genoegen de terugkeer van de proeverijen van de wereldkeuken aan. Wij nodigen u uit om op 22 januari vanaf 12:00 bij ons te zijn.
Deze eerste editie van 2022 zal gewijd zijn aan Poolse zuurkool, bekend als "bigos". Poolse zuurkool concurreert in geen enkel opzicht met zijn Elzasser neef. In ons geval getuigt het van onze interculturaliteit en onze belangstelling voor kool!
Er worden twee diensten aangeboden: een eerste 's middags (12.00 tot 15.00 uur) en een tweede 's avonds (19.00 tot 22.00 uur), voor de unieke prijs van 22 € (dranken niet inbegrepen).
Tegen een meerprijs kan het gerecht vergezeld gaan van Belgische katholieke bieren en Poolse sappen, bieren en wodka's.
Reserveren verplicht via :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0032. (0)2. 428. 33. 06
We kijken ernaar uit u daar te zien!