Voor deze editie van de Wereldkeuken van maart stellen we voor een van de emblematische gerechten van Georgië te ontdekken: khinkalis. Deze ravioli was oorspronkelijk het traditionele gerecht van bergherders. Er bestaan verschillende versies, maar wij hebben ervoor gekozen om u de meest populaire te laten proberen, die gevuld met vlees. De chef laat u proeven van haar sappige khinkalis, gevuld met rundvlees, lamsvlees, uien en een typisch mengsel van kruiden. U kunt de traditionele proeftechniek toepassen om geen druppel van de heerlijke bouillon in deze lekkernij te verliezen; maak een klein gaatje en drink het sap! Een Georgisch dessert zal ook op het menu staan!
We zien u graag op 5 maart in Atelier 34zero Muzeum.


Wij bieden service vanaf 12:00, de hele dag en avond. De prijs van het gerecht is 14€. U kunt er natuurlijk een beetje wodka of bier bij drinken.

Informatie en reservering gewenst:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02 428 33 06