Tijdens de zomervakantie stelt Atelier34zéro een nieuwe workshop voor onder leiding en begeleiding van beeldend kunstenares Kimia Nasirian. Voor deze editie is de kunstworkshop gebaseerd op het thema « Natuur » met een ongelimiteerd palet van kleuren en vormen. Tijdens deze sessie zullen de kinderen werken met verschillende kunstmedia zoals schilderen, tekenen, collage en meer om unieke en fantasierijke kunstwerken te creëren. Deze leerzame workshop is bedoeld om de creativiteit en het zelfvertrouwen van de kinderen te ontwikkelen. Ze worden aangemoedigd om hun ideeën visueel uit te drukken en hun eigen artistieke stijl te ontdekken. Daarnaast biedt de workshop een veilige en stimulerende ruimte voor kinderen om hun innerlijke wereld te verkennen en hun ideeën met anderen te delen.
Onze workshops zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Aarzel niet en schrijf je vroeg in!
WANNEER :
Van 10 tot 14 july 9u tot 16u
OF
Van 21 tot 25 augustus 9u tot 16u
TARIEVEN: 100 EUR per kind per workshop, materiaal en verzekering inbegrepen. Lunch/picknick mee te brengen. Kinderopvang is voorzien vanaf 16u (2EUR/uur).
ING BE69 3631 3943 1678 of Beobank BE79 1096 6374 1333
Communicatie : Zomer workshop 23 (July OF Augustus)
Meer info en inschrijven via :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)2 428 33 06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Reserveren verplicht via :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)2 428 33 06
Voor deze editie van de Wereldkeuken van maart stellen we voor een van de emblematische gerechten van Georgië te ontdekken: khinkalis. Deze ravioli was oorspronkelijk het traditionele gerecht van bergherders. Er bestaan verschillende versies, maar wij hebben ervoor gekozen om u de meest populaire te laten proberen, die gevuld met vlees. De chef laat u proeven van haar sappige khinkalis, gevuld met rundvlees, lamsvlees, uien en een typisch mengsel van kruiden. U kunt de traditionele proeftechniek toepassen om geen druppel van de heerlijke bouillon in deze lekkernij te verliezen; maak een klein gaatje en drink het sap! Een Georgisch dessert zal ook op het menu staan!
We zien u graag op 5 maart in Atelier 34zero Muzeum.
Wij bieden service vanaf 12:00, de hele dag en avond. De prijs van het gerecht is 14€. U kunt er natuurlijk een beetje wodka of bier bij drinken.
Informatie en reservering gewenst:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02 428 33 06
Voor meer informatie:
02.428.33.06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.